Sponsorer

Ett prosjekt som dette er meget dyrt å starte opp og gjennomføre ettersom det er store investeringer som skal til både gjeldende kjøp av båt samt drift, vedlikehold og utstyr til denne.  Kamerautstyr og redigeringsverktøy er også store utgiftsposter, samtidig som inntektene i begynnelsen lar vente på seg.

Med våre filmproduksjoner retter vi oss mot ett stort marked både i Norge og i utlandet. YouTube er en internasjonal markedsplass og vi ser at det er stor interesse for å følge seilbåter på langtur som evner å skape underholdende filmer av god kvalitet.

Vi søker derfor sammarbeidspartnere som ønsker å støtte oss økonomisk slik at vi kommer igang med prosjektet. Til gjengjeld har vi flere muligheter til å profilere ditt produkt mot ett internasjonalt publikum.

 1. Produktplassering
  Har du produkter som kan vere til nytte for oss og ønsker å profilere dette?
 2. Sponsorprofilering i våre filmer og på våre hjemmesider
  Vi kan profilere ditt merenavn i våre filmcredits og med logoer på våre nettsted.
 3. Logo eller merkenavn på båtens skutside.
  Slik profilering vil naturligvis også synes i våre filmer i tillegg til alle vi møter på vår vei.
 4. Logo eller merkenavn på seil.
  Slik profilering vil naturligvis også synes i våre filmer og underveis. Slik profilering vil også følge oss gjennom hele seilets levetid.

Kommer man tidlig inn som sponsor tar man selvfølgelig en større risiko. I begynnelsen når vi ut til færre seere, men samtidig sikrer du deg topp plassering av ditt merkenavn, og filmene vil finnes på YouTube i lang framtid. Vi regner det også som sannsynlig at mange seere som kommer til vår kanal lengre fram i tid vil følge vår kanal fra begynnelsen

Om vi ser til 2 av våre store inspirasjonskilder som SVDelos og La Vagabonde, så har de i dag alt fra 100.000 til 350.000 seere for hver av sine avsnitt på YouTube.

Vi planlegger for ukentlige oppdateringer på YouTube med markedsføring gjennom sosiale medier som twitter, facebook, instagram etc. Dessuten vil vi gjøre exklusive produksjoner for de som støtter oss gjennom crowdfundingprogrammet Patreon. Vi ser dermed for oss at vi kan ha nærmere en halv million tittere månedlig i løpet av 2 til 3 år.

Vi uteslutter naturligvis ikke muligheten for at våre sponsorer kan benytte oss som kulisser for egen markedsføring, for eksempel photoshoots, representasjon og lignende.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, så forsøker vi finne løsninger til det beste for begge parter.